Team Galag TG1

Nissan GT-R je najbrutalniji sportski automobil prihvatljive cene. Ovaj japanski automobil upravo je zbog svojih performansi i "niske" cene postala izuzetno popularna. Izgled ovog sportiste mnogima je savršenstvo, ali uvek postoje oni kojima to nije dovoljno, pa traže načine kako da automobil učine jedinstvenim.

Takav je i Team Galag, grupa Saudijaca koja nastupa na ovogodišnjem izdanju trke Gumball 3000. Oni su GT-R transformisali u TG1, trkača stripovskih linija…

Da, ima i onih kojima Nisan GT-R nije dovoljno brutalan. Takvi obično imaju i viška novca, poput ekipe iz Saudijske Arabije koja ove godine nastupa na trci Gumball 3000. Oni su od Parker Brothers koncepata naručili jedinstveni GT-R, koji je uz vizuelne izmene dobio i dodatnu snagu.

Vizuelno neprepoznatljivi GT-R dobio je 750 KS zahvaljujući Stage 5 kitu koji je u njega ugrađen, a performanse je poboljšala i za 100 kg manja težina koja je dobijena na osnovu karbonskih elemenata od kojih je izvedena šasija.

Ovakve modifikacije, Nissanu GT-R pretvorenom u TG1, donele su maksimalnu brzinu od 340 km/h i sprint do 100 za 2.68 s.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group