Super Lada iz budućnosti

Ruski dizajner, Vjačeslav Aleksandor, napravio je kompjuterske fotografije futuristične Lade za koju smatra da bi bila pravi hit...

Ko što smo mi voleli Zastavu, tako su Rusi obožavali Ladu. Legendarni Lada modeli poput Lada Nive još uvek se masovno koriste i iako se ne mogu uporediti sa dizajnerske i tehnološke strane sa modenrim autmobilima, Lada automobili uvek su važili za izdržljiva vozila koja ne trebaju da se maze i koja mogu poslužiti za bilo kakve potrebe.

Međutim, Lada u novijm godinama nije predstavila ništa što bi njene automobile uvelo u novi vek i u novo vreme budu'nosti, gde automobili postaju sve pametniji i gde poseduju snagu najmoćnijih računara.

Zato je Vjačeslav odlučio da napravi prvi korak i da dizajnira Ladu iz budućnosti.

Ovaj automobil poseduje robusnu karoseriju sa naglašenim sportskim linijama, moderne LED farove, boju u dve nijanse, i metalik srebrne akcente koji se na vozilu nalaze u vidu lajsni. Aerodinamičan dizajn čini da ovaj auto bude moćan i moderan, a Vjačeslav tvrdi da bi ga upario sa snažnim agregatom koji bi ostvario velike brzine.

Pošto je ovde samo reč o konceptu, još uvek ne znamo kako bi ovaj auto izgledao unutra, niti kakve bi bile njegove performanse, ali mladi dizajner tvrdi da je ovo prvi korak i da će on u budućnosti osmisliti još detalja vezanih za ovo vozilo.

Foto:ir.sputniknews.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group