Specijalna Vagabund Lada Niva spremna za sve izazove

Više slika

Više slika

Često vezivana za neke od najboljih modela motocikala na svetu, austrijska kompanija zadužena za njihovo tjuniranje predstavila je svoj novi projekat, potpuno drugačiji od svega što smo do sada imali priliku da vidimo i nešto što je izašlo iz njene garaže na četiri točka...

Ovaj četvorotočkaš kompanije Vagabund, baziran je na ruskom modelu Lada Niva, jednostavnom i veoma moćnom terenskom vozilu, dizajniranom kako bi bio popravljan na terenu sa lakoćom i funkcionalan do poslednje kapi goriva.

Rešivši da učini ovaj overlender još robustnijim, tjuning kuća kreirala je seriju poboljšanja rasturivši automobil do poslednjeg šrafa i ponovo ga sastavljajući. U procesu redizajniranja dodat je krovni gepek sa F-Desing modela, podignuto vešanje i uklonjen je prednji branik, dok je zadnji zamenjen daleko većom varijantom.

Terenski PIAA farovi sa 3D štampanim kapama i kompletom novih Dotz Pharao felni takođe su dodati celokupnom projektu, a nove točkove sada prate 205/75 R15 velike Malades Kobra gume. Na kraju, ruska legenda dobila je novu čelično sivu završnu farbu sa crnim kontrastnim vratima na svakoj strani, specijalno dizajniranim radi reklamiranja kuće Vagabund Moto putem velikih oznaka smeštenih na donjim segmentima.

Iako je ovo prvi specijalno dizajniran automobil kompanije ikada, nakon brojnih projekata na dva točka koje su kompletirali do sada, on definitivno neće biti poslednji, sa naglaskom na pojedinim planovima koji pripadaju budućnosti i vezani su za modele kao što je Land Rover Defender ili Toyota Land Cruiser.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group