Smart Crossblade

Više slika

Više slika

Napravljen 2002. godine, miks automobila i motora, nikada zvanično nije bio u ponudi u Americi, ali se sada jedan pojavio...

 

Nećete ih sresti na ulici, čak ni u Evropi, pošto je samo 2000 primeraka izašlo iz fabrike. 

Pored toga, ovaj automobil možete da vozite samo kada je sunčano, pošto nemaju šoferšajbnu, krov, niti klasična vrata, što može da bude problem kada pada kiša. Kabina, ako tako može da se nazove, dolazi opremljena plastikom i kožom otpornom na vodu. Možete da ga operete na regularnom pranju automobila. 

Snagu za ovaj automobila od 740 kilograma dolazi iz Smartovog motora od 600cc, koji je Brabus modifikovao da proizvodi 70ks, što je dovoljno da ovaj automobil dovede do brzine od 135km/h. Možda nije impresivno, ali pokušajte da se krećete tom brzinom bez naočara i zaštitne odeće u ovom vozilu. 

Ako želite da vozite ekskluzivno, egzotičn vozilo, evo šanse. Prema Bring A Trailer, ovaj primerak je prešao samo 3500 kilometara i uskoro će biti ponuđen na prodaju. 

Cena je malo jača - 10 500 dolara, što nije loša pogodba, jer u Evropi može da se proda i za više od 12 000.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group