Škoda Skala Spider - koncept fotografije

Učenici strukovnih škola Škode rade na svom sedmom konceptnom automobilu, koji će biti futuristična verzija Scala modela...

Projekt koji tek treba da se imenuje počeo je da se oblikuje i sudeći po zvaničnim prikazima i skicama, možemo videti da je mladi tim značajno promenio zadnji deo, pretvarajući ga u istinskog roadstera.

U poređenju sa proizvodnim modelom, na konceptu se nalaze sportska dvokrilna vrata, kao i redizajnirani gepek i branik. Zadnji difuzor sadrži centralnu izduvenu cev, a automobil takođe ima potpisne RS felne i crvene kočione čeljusti.

Unutrašnjost i nije tako različita. Centralna konzola,  ventilacioni otvori, sistem za zabavu, klimatske kontrole, ručica menjača i gotovo sve ostalo ostalo je skoro ne promenjeno za blagim izmenama. Vidimo da je upravljač takođe identičan i ima crvene kontrasne šavove, element koji očekujemo da vidimo i na drugim delovima, kao što su sedišta i obloge na vratima.

O agregatu, naravno, još uvek nema ni reči, jer je ovaj auto trenutno samo koncept koji živi kao skica na papiru, ali iz Škode smatraju  da će i ovaj model doći na produkcionu traku i da ćemo ga videti na ulicama u roku od nekoliko godina.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group