Seat Ibiza Cupra - Facelift

Seat će obeležiti svoje prisustvo na sajmu automobila u Pekingu, svetskom premijerom osveženog modela Ibiza Cupra. Španci ga vode kao koncept, ali u stvarnosti, to je osvežena Ibiza Cupra koja će se naći u prodaji u Evropi kasnije ove godine.

Cupra model usvaja novo lice sa širom prednjom maskom haladnjaka i redovnim facelift detaljima koji smo videli na ženevskom sajmu automobila u martu, dodajući nekoliko sportskih detalja kao što je prednji branik agresivnog izgleda, LED dnevna svetla i veće alu felne.

Takođe ovaj malisa sa troja vrata dobija sjajne crne retrovizore, novi zadnji branik sa integrisanim centralnim difuzorom na kom se nalazi izduvni top trapezoidnog oblika koji je takođe, postavljen centralno.

Unutra, poboljšanja su slična sa ostatkom opsega i uključuju, korišćenje kvalitetnijih materijala i novi kontrolor klima uređaja, plus redizajnirani trokraki sportski volan i instrument tablu.

Mi ne očekujemo nikakve promene kada je u pitanju ponuda motora, pa će se tako u modelu Ibiza CUPRA naći 1.4-litarski turbo četvorocilindrični benzinski motor koji razija 178KS, a uparen je sa sedmostepenim DSG menjačem i XDS elektronskom blokadom diferencijala.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group