RoadM8 predstavlja apartman na točkovima

Više slika

Više slika

Lanac hotela Super 8 proslavlja nedavna renoviranja i poslovne uspehe predstavljanjem planova novog RoadM8 konceptualnog modela na New York Auto Show sajmu automobila...

Baziran na odlazećoj verziji Jeep Wrangler JK modela, RoadM8 koncept je potuno prilagođen dugačkim putovanjima i spreman je da istakne sve što Super 8 hoteli imaju svojim gostima da ponude.

Počevši od eksterijera, koncept poseduje specijalno prilagođenu žuto/crnu liveriju, koja poseduje crvene akcente na prednjem braniku, točkovima i masci hladnjaka. Ovaj Wrangler je takođe opremljen dodatnim svetlima i krovnim nosačima, koji mogu služiti kao gepek za transport prtljaga.

Veće promene se nalaze u enterijeru putničke kabine, gde su posebni akcenti inspirisani sto miliona dolara vrednim projektom renoviranja, koji je nedavno završen na više od 1.800 Super 8 hotela širom Severne Amerike. Kao rezultat, koncept poseduje besprekorna sedišta koja su postavljena materijalima inspirisanim novim hotelskim posteljinama. Dizajn inspirisan hotelima vidljiv je i na svim ostalim delovima, posebno žutim okruženjima ventilacionih otvora i drvenim finišima na upravljaču, kontrolnoj tabli i panelima vrata.

Pored svih ovih očiglednih znakova, ovaj Wrangler je takođe opremljen i hotelskim aksesoarima, kao što su aparat za kafu i mini frižider. Koncept je pravo umetničko delo ispod haube, dok dva Samsung monitora prikazuju sve elemente renoviranih hotelskih apartmana.

Pošto je ovaj koncept baziran na Wrangler JK modelu, on verovatno poseduje V6 motor zapremine 3,6 litara, dobar za 285 ks i 352 Nm obrtnog momenta. Ovaj agregat je povezan sa automatskim menjačem koji šalje svu snagu na tlo putem pogona na svim točkovima.

Iako je veoma čudno što jedan lanac hotela koristi sajam automobila kako bi predstavio svoj specijalno prilagođeni koncept, ovaj model je svakako unikatan i pomoći će da se njihova poruka pošalje putem svih dodataka inspirisanih hotelskim smeštajima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group