Renault predstavlja koncept novog malog terenca

Više slika

Više slika

Kreiranje skupocenih automobila daleko je lakše od proizvodnje jeftinih vozila....

Međutim, kompanija Renault deluje korak ispred svih kada se radi o plasiranju linija niskih cena. Poslednji primerak jeste nedavno predstavljeni model Kwid, koji je neko vreme bio dostupan jedino u Indiji.

U nekoliko nedavnih intervjua, generalni direktor kompanije Renault, Karlos Ghons i Džerard Detourbet, podpredsednik Nissan Alliance Global i čovek koji je zadužen za Kwid projekat, otkrio je ključne detalje tajni koje se nalaze iza novog modela vrednog 4.700 dolara.

Sada, sa neverovatnim uspehom Kwid automobila, Renault traga za još jednim malim modelom niske cene, namenjenom svim zemljama u kojima je stopa zarade veoma loša.

Navodi koji dolaze iz kompanije i ljudi koji su upoznati sa ovom temom, garantuju da će novo vozilo definitivno debitovati u sledećih nekoliko meseci, kao koncept, na događaju Auto Expo 2018, koji startuje devetog februara.

Studija će verovatno evoluirati u proizvodni model i stići na tržište sledeće godine kao varijanta manja od četiri metra namenjena privlačenju pažnje kupaca, posebno u Indiji, gde su automobili kraći od 4 metra daleko pristupačniji i poseduju manje takse.

Razvoj za sada neimenovanog automobila navodno će se organizovati u razvojnom i istraživačkom centru Renault-Nissan alijanse, smeštenom u Chenaiju, rodnom mestu linije Kwid.

Ostale povezane vesti obelodanile su da Renault takođe radi na nečemu poznatom kao premijum kompakt model. Iako premijum deo može biti uzet sa određenom zadrškom, deluje kao da će i on biti kraći od četiri metra takođe, a njegov koncept pojaviće se na Auto Expo 2018, pre samog lansiranja, kada bi trebalo da bude postavljen na modifikovanu verziju CMF-A arhitekture, koju deli sa Datsun Redi-Go.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group