Renault Captur RS za sada samo plan

Sa obzirom da je trenutno mnogo krosovera sa prednjom vučom u ponudi na tržištu, zašto ih ne bi malo začinili i učinili atraktivnijim? Ovo bi bila dobra odluka za proizvođače i jedno od takvih vozila bi trebao da bude i Captur RS, ali prema navodima iz GoAuto, takav model još neće ući u proizvodnju, ali za sada nije isključeno da hoće u budućnosti...

 

Informacija je došla od menadžera Captur programa Cristophoe Pejouta koji je izrazio želju da vidi volzilo koje je okrenuto vozaču. Pošto se bazira na Clio-u, mogao bi da podeli i delove sa RS verzijom, što bi ga učinilo još atraktivnijim.

Ovi navodi ne znače da će to i da urade i moglo bi da se desi da preuzmu motor i menjal iz RS modela, a da suspenzija bude viša i mekša, da bi omogućila kretanje na lošijim terenima. 

Pejout kaže da Captur mora prvo da se dokaže prodajnim ciframa u Evropi, da bi Renault uopšte pokrenuo istraživanja za prodaju na drugim tržištima, kao i o razvijanju drugih varijacija modela. Tek onda postoji mogućnost da počne proizvodnja Captur RS modela, koji već ima konkurenciju u Nissan Juke Nismo-u.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group