Renault Alaskan Concept

Više slika

Više slika

Evo jednog iznenađenja: Renault će predstavili pikap kamionet koncept na sajmu u Frankfurtu, koji je najava globalnog proizvodnog modela koji bi trebao da se pojavi u prvoj polovini 2016. godine...

 

Duster Oroch je predstavljen ranije ove godine i namenjen je tržištima Južne Amerike, ovaj pikap koji predstavlja Alaskan koncept, će biti napravljen za globalno tržište. Prozivodni model bi prema najavama trebao da ima sličan dizajn i dimenzije kao Alskan i ponudiće širok izbor oblika, kao i motora. Renault ga opisuje kao "kvalitetan pikap za posao i zadovoljstno, kao i za svakodnevno korišćenje".

Renault Alaskan koncept kombinuje nosivost od jedne tone sa dinamičkim stilom koji je naglašen prednjim delom koji dolazi sa poslednjim dizajnerskim elementima Renaulta. 

Drugi detalji koji se ističu su 21oinlne felne, kao i lukovi iznad njih, hauba, LED svetla, finiši od poliranog metala, kao i plavo-žuti detalji na retrovizorima, kočnicama, točkovima i kuki napred. 

Ovu Studiju pokreće Renaultov twin turbo motorm koji je u ponudi i u Master kamionetu Lakši je od motora slične snage i mogućnosti, ali za sada nema objavljenih cifara. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group