Qoros 2 SUV PHEV

Qoros je u Šangaju predstavio koncept model 2 SUV PHEV, sa kojim ovaj kinesko-izraelski proizvođač najavljuje "mogući budući dizajn, tehnologiju i smer širenja ponude", odnosno drugim rečima verojatno najavljuje skorašnji dolazak svog novog crossovera B segmenta...



Qoros 2 SUV PHEV je osmišljen i dizajniran na način da se prvenstveno svidi mlađim ljudima, a neobičan i originalni dizajn najbolje prikazuje priključak punjača ispred vozača čiji je dizajn inspirisan svetom aviona, a podiže se pritiskom prekidača. 

Ako dobije zeleno svetlo za proizvodnju proizvodna verzija ove studije bi postala najmanji model u Qorosovoj ponudi sa obzriom da dimenzije ovog koncepta iznose 4181 x 2030 x 1553 mm, dok mu je međuosovinski razmak dugačak 2600 mm.

Fotografije enterijera za sada nisu objavljene, ali proizvođač tvrdi da je primenjena ista filozofija dizajna kao i na spoljašnjosti automobila, dakle moderno, mladalački i jednostavno. 

Za pokretanje ovog automobila je zadužen plug-in hibridni pogon koji se sastoji od turbobenzinskog motora manje zapremine i dva električna motora kao i "naprednih" baterija ugrađenih u pod. Benzinac pokreće prednje točkove, dok su električni motori zaduženi za zadnju osovinu.


Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group