Prvi uvid u neverovatni Porsche Taycan Cross Turismo model

Porsche Taycan Cross Turismo automobil biće predstavljen četvrtog marta, ali zahvaljujući test voznji i relativno neskrivenom i nekamufliranom prototipu, sada imamo savršenu ideju o onome što možemo očekivati...

Porsche Taycan Cross Turismo smisleno popunjava prazninu sa opsegom koji još uvek nije predstavljen na tržištu. Nova mašina nemačkog proizvođača kombinuje praktične dizajnerske elemente karavana sa terenskom agilnošću i performansama električnog automobila. Novi model možemo zamišljati kao Audi Allroad, samo daleko boljim.

Već smo imali priliku da vidimo prototip Porsche Taycan Cross Turismo modela testiran širom sveta, ali nismo imali šansu da vidimo kako se ovaj čudni električni model zapravo ponaša u stvarnom svetu. Kratko predstavljanje osigurava da se uverimo u upravljačke karakteristike i agilnost nisu potpali pod kompromis zbog visokog vešanja, koje je dvadeset milimetara veće od standardnog modela, ili 30 mm sa posebnim off-road paketom.

Cross Turismo poseduje pogonski sklop sa testiranih 761 ks, u Turbo S veruziji, sa najavama prelaznog opsega od oko 450 ili 500 kilometara između dva punjanja. Tačni detalji verzija ove linije koje će biti dostune za sada ostaju pod velom tajne, ali enterijer nove linije nam je donekle otrkiven i jasno je da dolazi sa kontrolnom tablom i centralnom konzolom identičnog izgleda onih u modelu Taycan.

Spoljni izgled vozila takođe deluje poznato, sa karavanskom transformacijom koja pruža osećaj kao da je automobil dizajniran iz početka. Kao dodatak višem vešanju, Cross Turismo pojačava terenske karakteristike krovnim šinama i plastičnim ojačanjima, koja možemo videti u gotovo svakom nabudženom karavanu kreiranom do danas. Međutim, sa pogonom na sva četiri točka, koji će dolaziti kao standard, praćenim opcionim terenskim paketom Taycan Cross Turismo model posedovaće veliku paletu karakteristika koje će se uklapati u njegov izgled baziran na aktivnom stilu života.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group