Prve fotografije Mitsubishi Delica automobila

Kao preteča oktobarskom Tokyo Motor Show sajmu automobila, na internetu su se pojavile fotografije veoma zanimljivog Mitsubishi Delica Concept modela...

Kako i zašto su ovi renderi procureli u javnost, nikome nije poznato, ali kako mediji javljaju sledeća generacija Delica automobila bazirana je na identičnoj platformi kao i Mitsubishi Outlander linija, a dolaziće sa Super All Wheel Control sistemom japanske kompanije.

Ono što je odmah prepoznatljivo, a vezano je novi Delica model, jeste da je dizajniran na isti način kao i novi Mitsubishi Xpander, ali za razliku od odlazećeg autmobila, novi Delica poseduje daleko grublji dizajn, mnogo bolje prilagođen upotrebi van regularnog puta.

Na primer, prednji deo uključuje prominentnu prednju masku i komplet velikih kružnih maglenki. Visina Delica modela nešto je veća od razmaka koji poseduje Xpander linija, dok je krovna konstrukcija vozila nešto pravougaonija od one kod njegovog rođaka. Ovo je najočiglednije kada se pogleda vertikalno zadnje vetrobransko staklo, krovne grede i veliki treći red prozora.

Snaga modela prema navodima dolazi iz turbo dizel motora zapremine 2,2 litra, koji razvija 167 ks i 400 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group