Procurile fotografije Volskwagen CrossBlue Coupe koncepta

VW prilično kasni kada je u pitanju kategorija SUV vozila sa izgledaom kupea, ali sva je prilika da će kašnjenje nadoknaditi vrhunskim kvalitetom...

Ako na nemačkom i uopšte evropskom tržištu tražite terenca koji je ujedno i kupe, trenutno samo jedan model odgovara ovom opisu i to je BMW X6. U početku su konkurenti bili skeptični po pitanju ovog modela, da bi sada svi počeli da rade na razvoju sopstvenih vozila ovog tipa.

Iz Volkswagen-a procurile su fotografije modela koji bi trebalo da bude pandan X6ici, a koji bi mogli da vidimo već na ovonedeljnom sajmu u Šangaju.  Koncept CrossBlue nam je već ppoznat sa sajma u Detroitu, reč je o crossoveru sa šest mesta. Ipak, u Kini nećemo videti reprizu, već CrossBlue Coupe koji je sudeći po fotkama jedinstven i različit.

Trebalo bi da bude 4.89 metara dugačak, 2.2m širok sa međuosovinskim rastojanjem od 2.98m. Pokretaće ga V6 TSI motor, ubrzanje od 0 do 100 km/ postizaće za 5.9 sekundi.

 

M.D.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group