Prelepi Opel Monza kupe sa četvoro vrata


Savršeno dizajnirani novi model Opel Monza kupe, sa četvoro vrata, bi mogao da bude idealan rival automobilu Mercedes CLS.

Od kada je otkriven pre tri godine na sajmu u Frankfurtu, Opel Monza koncept je bio predmet nekoliko publikacija koje su tvrdile da je transformisan, ili u RWD kupe, ili terenac koji je nastao pod ovom zastavom.

Čini se da je brend koji je u vlasništvu GM - a potpuno zaboravio svoju veoma privlačnu studiju, koja je kulminirala sa novim GT konceptom, ali RemcoM sa novim renderingom podseća sve entuzijaste na to koliko bi u stvari proizvodna verzija modela Monza bila važna za Opel, Buick i Holden, posebno u salonskom stilu karoserije.

Sa prototipom finiširanim u tamno crvenoj boji i potpuno redizajniranim prednjim delom, drugačijim točkovima, bočnim retrovizorima i oblijom linijom krova smeštenom tik iznad regularnih vrata, umetnik je pretvorio Monza koncept u vozilo koje deluje više nego spremno da napadne velike momke iz svog segmenta, uključujući i model Mercedes-Benz CLS - za koga se smatra da će uskoro dobiti zamenu, ali i BMW serije 6 Gran Coupe.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group