Predstavljen Polestar Precept Concept

Više slika

Više slika

Novi automobil pokazao je u kojem smeru će se kretati ova kompanija i kakva nam vozila priprema u budućnosti.

"Ljudi me stalno pitaju, kakva je budućnost Polestara? Precept vam pokazuje kuda ćemo se uputiti - naš smer u dizajnu, naše ambicije o održivosti i veliko digitalno korisničko iskustvo koje ćemo doneti sa našim budućim automobilima."rekao je izvršni direktor Polestar kompanije, Tomas Ingenlat, i sa zadovoljstvom predstavio novi Precept model.

Sa prednje strane, Polestar Precept uključuje oštre LED prednje farove i dnevna svetla, kao i futursitičnu i modernu masku. Tu su i 22-inčni kovani točkovi, krovni LIDAR senzor, razne sjajne i mat površine i LED svetla na C-stubovima koji označavaju status punjenja. Eksterijer se može opisati kao futursitičan, moderan i minimalistički, pa će se svideti svim ljubiteljima futurizma.

Unutrašnjost je jednako moderna kao i eksterijer. Poseduje Android infotainment sistem, monitore koji prate oči i uglađena sedišta. Mnogi delovi koje ovaj koncept koristi su takođe osmišljeni da budu što održiviji. Na primer, postoje veganski materijali, uključujući prekrivače za sedišta koji su 3D pleteni od 100% recikliranih PET boca.

Tomas Ingenat dodaje da bi Precept trebao da bude pravo vozilo budućnosti i više od toga, jer će doneti pravu revoluciju u auto industriji i jer će pokazati kako vozila sledećih generacija treba da izgledaju:

Pogledajte galeriju:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group