Predpremijerno predstavljanje Nissan Leaf Nismo Concept modela

Više slika

Više slika

Nakon samo nekoliko nedelja od predstavljanja regularnog Leaf modela, na sajmu automobila u Frankfurtu, kompanija Nissan donela je još jedno iznenađenje svetu automobilizma...

Brojni dizajnerski nagoveštaji doneli su nam uvid u buduću izgled novog modela, ali pre nego što serijska varijanta ugleda svetlost dana razni renderi i fotografije predpremijerno predstavljaju određene modele. Međutim, Nakon predstavljanja novog Leaf Nismo Concept automobila koje je održano pre nekoliko dana, kompanija Nissan je zvanično, po prvi put otkrila ovaj automobil javnosti, a sve se odigralo pred sajam automobila u Tokiju,  2017. Tokyo Motor Show.

Kao što je bilo očekivano, ova studija je dovela do potpuno novog proizvodnog modela, sa daleko agresivnijom opremom za karoseriju, istaknutu poboljšanim branicima, bočnim pragovima, zadnjim difuzorom i crvenim akcentima po čitavoj površini.  

Razvijene u fabrikama kompanije i odseku zaduženom za motosport, ove nove karakteristike predstavljaju usavršavanja aeroperformansi karoserije. Ovde su takođe uključene i skromne revizije enterijera, kao što su crveni akcenti i komadi dodati oko usisnika vazduha, na sedištima, vratima i upravljaču.

Još jednu inovaciju predstavlja dugme za start sa crvenim okruženjem, kako bi podsećao vozače da ovo nije regularna verzija modela sa nultim emisijama izduvnih gasova. Pored vizuelnih modifikacija, Nisan Leaf Nismo Concept model takođe dobija sportsko tjunirano vešanje i gume visokih performansi, zajedno sa posebno tjuniranim kompjuterom koji isporučuje automatsko ubrzanje pri svim brzinama, kako su zvanično potvrdili čelnici brenda.

Nije previše dodatnih informacija poznato o ovom automobilu, ali mi smo za sada saznali sve što je objavljeno o njemu do 25. oktobra i debija modela na sajmu automobila u Japanu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group