Porsche 908-04 Concept

Gran Turismo Vision projekat je počeo sa osnivačem ove igre, Kazunoriem Yamauchiem, koji je pozvao automobilske kompanije da naprave skicu svog idealnog GT automobila..

 

Nekoliko kompanija je pristalo na izazov, praveći različite dizajne, manje, ili više neverovatne. Nažalost, ovaj Porsche nije jedan od njih i nema veze sa pomenutom igrom. 

Nazvan je Porsche 908-04 Concept, a stil je inspirisan prototipima koje je kreirao Gran Turismo, ali je rad ček šest nezavisnih dizajnera. Vozilo je opisano kao "povratak korenima trkanja". 

Zbog dugog zadnjeg dela, 908-04 Concept je odmah prepoznatljiv kao model sa kraja 1960ih godina, ili početka 1970ih. Kao i LMP1 automobil koji je lako prepoznatljiv danas. 

Koristeći Porscheove stilske detalje, ovo ponovno rođenje legende je spoj prošlosti i sadašnjosti, koji povezuje nasleđe nemačke kompanije i dizajn identitet u jedan odličan trkački paket. Dizajneri kažu da je prototip čist manuelac, što će mnogi entuzijasti i ljubitelji Porschea pozdraviti, čist mehanika i duša. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group