Poison Concept - neverovatna kombinacija superautomobila i trkačkog sna

Više slika

Više slika

Iako ne postoji mnogo informacija vezanih za ovaj takozvani Poison Concept projekat, znamo da je uvek potrebno da dobijemo nekoliko varijacija u Forza ili GTA V automobila...

Sudeći prema renderima koje vidimo, očigledno smo suočeni sa duom trkačkih superautomoibla, baš onakvim kakve kompanija Ford kreira u vidu ulično legalnih GT varijanti i LeMans osvajača.

Kao što možemo jasno videti na fotografijama, automobili poseduju detaljno opisane i agresivnije elemente karoserije, od širih branika i mišićavije forme, do veoma uglađenog profila. Enčo Enčev je bio zadužen za kreiranje ovog konceptualnog projekta, čije se dizajnersko rešenje pojavilo na internetu u vidu fotografija koje vidite pre nekoliko dana.

Ovaj grafički umetnik upošljen je više puta od strane različitih brendova, kako bi kreirao neverovatne projekte od kojih su neki i danas sa nama, a svojim radovima je privukao više nego dovoljno pažnje celokupne automobilske javnosti.

U poslednjem slučaju mi veoma cenimo njegovu pažnju posvećenu detaljima, posebno diskretnim razlikama koje razdvajaju ova dva automobila i to ne samo u vidu činenice da crveni i drugi poseduju trkačku liveriju, već takođe možemo primetiti kako prvi poseduje aktivno zadnje krilo dok sivi model dolazi sa fiksiranim repnim spojlerom.

Brendiranje deluje kao veoma prikladno, jer, kao što znate, brzi sportski automoibli i nomenkultura opasnih mašina idu ruku pod ruku. Takođe, logo je daleko oštriji i detaljniji, kao i detalji kao što su agresivniji farovi, dnevna svetla bazirana na spojleru, ili štopaljke u maniru Ferrari F12tdf modela.

Što se tiče enterijera, on deluje kao da poseduje sve što je potrebno kako bi se startovalo sa driftovanjem i paljenjem guma, a putnička kabina poseduje sportska sedišta, trkačke satove, pedale za promenu brzina i multifunkcionalni upravljač, sa različitim modovima vožnje na vrhovima prstiju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group