Peugeot L500 R HYbrid Vision Gran Turismo

Više slika

Više slika

Potpuno nova francuska mašina PEUGEOT L750 R HYbrid Vision Gran Turismo predstavlja ekstremnu i čistokrvnu sportsku verziju PEUGEOT L500 R HYbrid Vision Gran Turismo modela...

Priljubljeni nisko za zemlju i sa velikim sličnostima, oba ova modela poseduju prepoznatljive stilske karakteristike Peugeot brenda.

Sa svojom karbonskom jednodelnom strukturom, oba modela, PEUGEOT L500 R HYbrid Vision Gran Turismo i PEUGEOT L750 R HYbrid Vision Gran Turismo dizajnirani su prema rigoroznim pravilima trkačkih staza na umu. Za vozače, ove radikalne nove verzije automobila, obećavaju beskrajnu senzaciju i savršeno upravljanje.

Uvek težeći ka većoj efikasnosti, kompanija Peugeot opremila je L750 R HYbrid Vision Gran Turismo model motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i dodatnom električnom jedinicom. Benzinski motor stvara 580 ks i maksimalnu rotaciju od 10.000 u minuti. Ovo je podržano električnom mašinom od 170 ks, što je dovoljno za kombinovanu maksimalnu snagu L750 R HYbrid Vision Gran Turismo modela od 750 ks.

Električni motor napajan je litijum-jonskom baterijom sa tečnim hlađenjem, dok ovaj sklop prati sedmostepeni sekvencijalni menjač koji snagu šalje na zadnju osovinu i predstavlja pravo remek delo autoindustrije i automoto sporta.

Sa svojim duplim kvačilom i hidrauličnim kočionim sistemom sa četiri ventilisana karbonska diska, prednjim i zadnjim varirajućim vešanjem, u zavisnosti od brzine automobila, i ojačanim magnezijumskim točkovima, PEUGEOT L 750 R HYbrid Vision Gran Turismo je definitivno dizajniran kako bi bio lagan i aerodinamičan, koliko god da je moguće, tokom isporučivanja neverovantih performansi.

Sa težinom od svega 825 kg, što je za 175 kg lakše od modela na kome je baziran, ovaj automobil je sposoban da razvije stotku iz mesta za samo 2,4 sekunde. Bilo koji od ova dva ultimativna sportska automobila da izaberete, ovi automobili deluju savršeno pogodni za ukupno 17 lokacija na svetu, ali i mnogobrojne staze dostupne u Gran Turismo Sport igrici.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group