Pagani Huayra Hermes Edition

Sledeći model Pagani Huayra je priakzao budući vlasnik na svom socijalnom kanalu, podelivši svoje oduševljenje sa novim superautomobilom...

 

 

Manny Khoshbin, biznismen, kolekcionar automobila i popularni korisnik Instagrama je postavio na svoj nalog delimičnu fotografiju ovog modela, a u opisu je otkrio neke detalje. Kao što možete da vidite odlučio se za karbon sa narandžastim detaljima na krovu i donjem delu automobila. 

Ovaj Pagani, koji je navodno nazvan "Hermes Edition" je još jedan u nizu specijalnih Huayra 730s modela. Sam naziv specijalni za ove modele je čak preslab, pošto je Pagani generalno poznat u personalizaciji svojih automobil prema ukusu vlasnika, tako da je svaki model unikat sam po sebi i specijalan. 

Proizvodnja Pagani Huayra modela je već rasprodata, a Pagani navodno razvija model bez krova, čiji je prototip već uhvaćen pre nekog vremena tokom testiranja. 

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group