Opel Insignia pretvorena u savršenu limuzinu


Služeći kao zamena modelu Insignia i namenjena ponudi pod imenima Vauxhall, Holden Commodore i Buick Regal takođe, nova Opel Insignia Grand Sport je najnoviji kandidat u klasi porodičnih limuzina GM grupacije.

Pojavljivanje automobila, ponovo je pratilo zamišljanje u različim varijantama opsega, ali i kupea sa dvoje vrata koji definitivno neće ugledati svetlost dana.

Ovde možemo videti da je X-Tomi otišao korak dalje i preuzeo mnogo ekskluzivniji pristup uzimajući magični recept iz Mercedes kuhinje, posebno se oslanjajući na model Mercedes-Maybach S-Class Pullman.

Dužina ove porodične limuzine je povećana dodatnim prostorom za noge sa zadnje strane i dodatnim delom karoserije i staklenih površina dodatih između zadnjih i prednjih vrata, baš kao što je Mercedes uradio sa svojim Pullman modelom.

Kako bi zadržala svoj status limuzine, kabina ovog automobila je morala biti podvrgnuta obradi, sa dva kapetanska sedišta pozadi i dodatkom mnogo ekskluzivnijih materijala koji će mu pomoći da se istakne još više od regularnih modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group