Novi i moderni koncept kompanije Kia


Dizajneri kompanije Kia radili su danonoćno kako bi osigurali novi koncept automobil koji će biti spreman za debi na 2017. Frankfurt Motor Show sajmu automobila.

Još jednom moramo pohvaliti sve napore koji dolaze iz autoindustrije Južne Koreje, zemlje koja je pre manje od dve decenije bila na rubu propasti i bankrota, ali sada predstavlja primer dobrog poslovanja i ubrzanog razvoja, koji je gotovo nemoguć u svetu u kome vladaju neverovatan ekonomski disbalans i nepravda.

Novi automobil kompanije Kia, za sada nema ime i predstavlja studiju koja je oživela zahvaljujući njenom dizajnerskom centru u Frankfurtu, na samo 500 metara od mesta na kome će biti predstavljena, a predstavljaće prethodnicu sledeće generacije Cee'd automobila.

Štaviše, ovaj automobil prikazuje novi tip karoserije kompanije Kia, a to je produženi polu karavan/kompakt, koji kombinuje najbolje iz dva sveta, tako što je duži od običnog kompakta i nešto kraći od kompakt karavana.

Za sada nije poznato nešto više o ovom modelu, ali slike koje vam predstavljamo uz ovaj članak, otkrivaju veoma lep stil, istaknut kratkom konstrukcijom krova, velikim rubovima točkova, zadnjom linijom štop svetala, nedostatkom bočnih retrovizora i nečega što deluje kao prozor bez rama i B stubovima ugrađenim u vrata.

"Novi koncept predstavlja inovativnu karoseriju kompanije Kia. Produženi kompakt stil nastavlja atletsku građu trenutnog Pro_ Cee’d modela, dok istovremeno kombinuje svoje upadljivo vizuelno prisustvo sa kontrolnom tablom aktivne raznovrsnosti. Redizajniran i remodeliran za novu generaciju vozača, ovaj automobil predstavlja veoma odvažnu viziju za potencijalnog člana sledeće generacije Cee’d porodice automobila", zvanično glasi obrazloženje kompanije Kia.

Potpuno je nepoznato kada južnokorejski gigant planira da kreira svoju novu Cee’d generaciju, ali prototipovi ovog modela nastavljaju da jurišaju putevima, otkrivajući novu putničku kabinu i sportski stil.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group