Novi Bronco stiže

Više slika

Više slika

Ford Australija predvodi razvijanje novog Bronco-a, pored modela na kojem će se on bazirati, a to je Ranger naredne generacije...

 

Prema Motoringu, tim zadužen za razvoj na području Azija-Pacifika u Viktoriji je zadužen za ovaj model, a test vozila su već viđena tokom testiranja na stazi. 

Veruje se da će se iskoristiti T6 platforma koju trenutno koristi Ranger, ali modifikovana i skraćena kako bi odgovarala Bronco modelu. Kao i ostali modeli iz Forda koji se baziraju na T6, očekuje se da i Bronco bude globalni model. 

Pored toga što će koristiti osnovu kao Ranger nove generacije, novi Bronco bi trebao da ponudi i iste motore, kao i manuelne i automatske prenos. Postoji mogućnost i za V6 motor za američko ttžište. 

Vesti o tome da se Bronco vraća u život su se pojavile prošlog meseca, kada je predstavnik United Auto Workers rekao da bi model trebao da se pravi u fabrici Michigan i tako popuni prazninu koja je ostala posle preseljenja proizvodnje modela Ford Focus. 

O.r.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group