Nove fotografije predivnog N Vision 74 koncepta kompanije Hyundai

Više slika

Više slika

Kompanija Hyundai došla je na ovogodišnji Concorso d’Eleganza Villa d’Este događaj sa svojim N Vision 74 Concept modelom, pružajući svetu predivnu galeriju fotografija...

Južnokorejski proizvođač nedavno je u potpunosti opovrgao glasine o mogućem proizvodnom modelu insprisanom ovim konceptom, ali ga to naravno nije sprečilo da svima osveži pamćenje i paradira sa ovim predivnim modelom još jedanput.

Model je originalno predstavljen jula meseca prošle godine, sa prvim zvaničnim debitovanjem na LA Auto Show sajmu automobila u novembru. Uprkos svemu, fotografije sa Villa d’Este definitivno predstavljaju najbolje do sada, sa promenjivim vremenom koje je kreiralo najbolju moguću pozadinu za ovaj retro-futuristički sportski automobil.

Hyundai N Vision 74 oslovljava kotrljajućom laboratorijom, sa konceptom koji uključuje stilske i tehnološke karakteristike koje predstavljaju put budućnosti samoodržive mobilnosti visokih performansi. On takođe predstavlja omaž 1974 Hyundai Pony Coupe Concept automobilu, za čiji je dizajn bio zadužen Đorđeto Đuraro i koji je nedavno ponovo oživljen uz pomoć firme GFG Style slavnog dizajnera. Rezultat ovog projekta predstavljen je zajedno sa N Vision 74 modelom na jezeru Komo u Italiji, pre nego što je stigao na Concorso d’Eleganza Villa d’Este koji se održava nedaleko odatle.

Pored nostalgične karoserije i paketa koji predstavlja derivat aerodinamičke opreme iz motosporta, N Vision 74 model stiže opremljen električno-hibridnim pogonskim sklopom sa gorivnim ćelijama i dva električna motora koji kombinovano stvaraju 670 ks i 900 Nm obrtnog mometa. Predivni koncept poseduje 62,4 kWh veliku bateriju i dupli rezervoar za vodonik, koji može biti napunjen za pet minuta i pruža prelazni opseg od 600 kilometara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group