Nissan's 2020 Vision Gran Turismo

Nissan je konačno prikazao svoj virtuelni Concept 2020 Vision Gran Turismo, koji je dizajniran za Sony-evu popularnu igricu Gran Turismo...

 

Ovaj 2+2 superautomobil je napravljen da proslavi 15 godina Gran Turismo igre, a takođe i da prikaže budućnost Nissanovih automobila. 

Nissan kaže da je koncept "vizija kako bi Nissan visokih performansi trebao da izgleda u budućnosti", a po izgledu prednjih i zadnjih svetala, ovaj automobili bi lako mogao da bude naredna verzija modela GT-R. 

Concept 2020 je napravljen od strane mladih dizajnera u Nissanovom studiju u Evropi, u Londonu. Nissan kaže da je ovo napredno aerodinamičko telo impresioniralo inženjerski tim u Japanu, Atsugi, koji vide mnogo potencijala u ovom automobilu. Ipak, nema nikakvih detalja o pogonu u ovom automobilu. 

Što se tiče dizajna, nadamo se da će neki od detalja ovog koncepta da se nađu i na proizvodnom modelu narednog Nissana GT-R. U međuvremenu, Concept 2020 možete da provozate u igri Gran Turismo 6 na Playstation konzoli, počevši od jula, kada će ovaj virtuelni automobil biti spreman za preuzimanje.  

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group