Potvrđena ograničena serija brutalnog Nissan GT-R50 modela

Više slika

Više slika

Nissan je bio voljan da stavi GT-R50 prototip u proizvodnju – i to će uraditi, ali će kreirati samo 50 jedinica, a svaka će imati cenu od 990.000 evra u Evropi, pre poreza i opcionih dodataka...

Gledano sa dizajnerske tačke gledišta, eksterijer ovog modela će ostati veran konceptu koji je po prvi put predstavljen svetu tokom Goodwood Festivala brzine ranije ove godine, a klijenti će imati priliku da odaberu svoje omiljene boje i za eksterijer i za enterijer.

„Reakcije Nissan fanova iz čitavog sveta, kao i potencijalnih kupaca, definitivno je prevazišla naša očekivanja“, rekao je Bob Laišlej, direktor globalnog programa sportskih automobila. „Ovih pedeset automobila, koji proslavljaju pedeset godina GT-R, kao i pedest godina Italdesign, biće omaži našem inžinjeringu na četiri točka, našem vođstvu i bogatom nasleđu, koje ćemo nastaviti da gradimo“.

Dostave GT-R50 modela by Italdesign, počeće tokom sledeće godine, dok se finalni modeli doći kod svojih vlasnika početkom 2020.godine.

Baziran na 2018 GT-R Nismo, GT-R50 ima distinktivnu šasiju i specijalni raspored enterijera, kao i prilagodive Bilstein amortizere i Brembo kočnice.

Motor je optimizovan novim komponentama, pa sada izbacuje 710 konjskih snaga i 780 Nm obrtnog momenta.

Pre nego što krene pute proizvodne trake, ovaj model će biti izložen u Nissan galeriji u Jokohami, Japanu, od 7.decembra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group