Nemačka tjuning kompanija predstavlja potencijalnog naslednika Aventador linije

Više slika

Više slika

Novi renderi koji nam stižu od strane nemačkog tjunera DMC ni u kom slučaju nisu povezani sa bilo kakvim projektom kompanije Lamborghini...

Međutim, nakon što je Lamborghini Aventador završio svoju karijeru ove godine, odnoseći poslednji tradicionalni V12 agregat zajedno sa sobom u istoriju, postalo je poznato da će ga zameniti druga linija superautombila, koja će ovoga puta posedovati hibridnu asistenciju uz motore, ali za sada niko ne zna sa sigurnošću kako će ovi pogonski sklopovi izgledati.

Nekoliko špijunskih fotografija koje su procurele, nemački tjuner je itekako uzeo u obzir, ali je dodao nešto svojih vizuelnih ideja pokupljenih sa bivših Lamborghini modela, kako bi na kraju sam predstavio svoju vizuelizaciju onoga kako bi naslednik Aventador automobila mogao izgledati. Ovaj koncept nazvan je Revuelto, što je ime registrovano od strane kompanije Lamborghini, tako da bi veoma lako moglo biti iskorišćeno za neki drugi model.

Ukoliko ste pomislili da je automobil ovog tjunera veoma sličan ograničenoj ediciji Sian hibrid modela baziranim na Aventador liniji, posebno kada ga posmatrate spreda, onda upšte niste pogrešili. Farovi Y oblika, depresija na liniji haube i kombinacija velikih vazdušnih usisnika ispred zadnjih točkova, zajedno sa delovima iza bočnih stakala inspirisanih modelom Miura, deluju potpuno preuzeti sa Sian automobila.

Koliko god da Sian model dobro izgleda, niko od Lamborghini kupaca ne bi poželeo zamenu za Aventador model koja je obična karbonska kopija, ali ukoliko se u obzir uzme da su stilske karakteristike prvog modela iz 2011. godine predstavljene na Reventon specijalu italijanskog proizvođača iz 2007. godine, možemo očekivati da će novi automobil i Sian biti prilično slični.

Nešto više vizuelnih razlika moguće je videti pozadi, gde su dizajneri DMC brenda postavili četiri izduvne grane ispod double-bubble zadnjeg poklopca i zanemarili šest pojedinačnih štop svetala sa modela Sian, zamenivši ih horizontalnim LED modelima, što su su dve stilske karakteristike koje su mogle da se vide na kamufliranim prototipovima naslednika modela Aventador tokom brzinskih testova.

Naravno, crvena boja nije nešto što može prijati našem oku, posebno što deluje toliko van mesta na Lamborghini modelu, dok istovremeno ovaj automobil vapi za izborom difuzora u drugoj boji kako bi se razbila monotonija jednog tona na zadnjem delu, zbog koje on deluje prilično teško i glomazno. Nema šanse da bi dizajneri kompanije Lamborghini napravili ovakvu grešku, a pošto se DMC opredelio da doda fiksno zadnje krilo, moguće je pretpostaviti da bi ova karakteristika mogla biti rezervisana za Super Veloce verziju viših performansi, nešto dalje u životnom ciklusu linije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group