NanoFlowcell Quant F Gullwing spreman za Ženevu

Nakon predstavljanja Quant e-Sportlimousine na sajmu u Ženevi 2014. godine, NanoFlowcell sada dolazi sa redizajniranim modelom Quant F...

 

Premijera je zakazana za 3. mart u Ženevi, a Quant F je kompletno redizajnirana verzija Quant E modela, mada ćete imati poteškoće da primetite razlike samo gledajući u fotografije.

Jedina odmah vidljiva razlika spolja obuhvata drugačiji izbor boja, veće retrovizora, dizajn točkova i nove svetlosne grupe, koje sada obuhvataju kristale koji projektuju Q kada su uključeni. 

Quant F dolazi sa dvoje velikih Gullwing vrata koje otvaraju kabinu sa prosotorom za četvoro ljudi, a automobil je duži od recimo Mercedesa S klase LWB sa 5 257mm.

NanoFlowcell kaže da je unapredio Quant F električni pogon sa novim prenosom sa dve brzine koji je razvijen interno. Prema navodima, ovakav prenos nikada ranije nije viđen. Prenos radi sa 4 unapređena električna motora, jedan za svaki točak, i zajedno proizvode 1075ks, što je primetno poboljšanje u odnosu na prethodni model sa 912ks.

Četiri motora nude pogon 4x4, koji može da se prebaci u pogon na zadnje točkove kada su u pitanju velike brzine i ubrzanja.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group