Najluđi koncept spreman za Pariz

Više slika

Više slika

Ujedno, ovo čudo može biti jedini model koji će ikada biti napravljen…

Kada pišete na temu automobila koji će zvanično biti predstavljeni na nekom sajmu, možete biti skoro sto posto garantovano sigurni da će PR odsek tog brenda nenamerno pokvariti sav vaš rad, najavivši upravo taj model automobila, nedugo nakon što je vaš tekst objavljen. To nije toliko važno kada se posmatra u globalu, ali može biti jako iritantno, posebno kada automobil o kom se govori može biti glavni deo postavke jednog brenda za pariski sajam. Ovog puta, radi se o novom Citroen C3 WRC konceptu.

Ovaj koncept zaista deluje kao fino unapređenje standardnog Citroen C3 modela o kom već sve znamo, pa i to da će imati svetsku premijeru na ovogodišnjem sajmu u Parizu. Takođe, to znači da ćemo imati priliku da vidimo koliko se dizajni ova dva projekta C3 modela prepliću. Ono što je možda još i najvažnije je pitanje kojim bivšim WRC dominatorom Citroent planira da zavlada kako bi ponovo uzeo svoju reli krunu. Setite se, Citroen je povukao svoj fabrički tim iz WRC-a ove godine, kako bi mogli da rade još marljivije na novom C3 trkaču, a rezultat bi po svemu sudeći trebalo da bude spektakularan.

Bilo da se ovaj automobil uhvati u koštac sa uvek dominantnom Volkswagen ekipom, možete biti sigurni i garantovati da će C3 WRC biti pravi prizor na svetskim reli stazama. Bilo koji reli trkač sa 380 konjskih snaga će biti brza mašina, a biće jedan korak bliže pobedi, kada za volanom ima Krisa Mikea i Stefana Lefebrea, dva ozbiljna i brza trkača koji mogu izazvati svakog pobednika ako imaju dobar automobil.

Naravno, preostala četiri tima pripremaju svoje trkače za šampionate i potencijane trijumfe, ali, mi smo sigurni u šansu koju Citroen ima na World Rally šampionatu sledeće godine. Samo se nadamo da nas neće razočarati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group