Model CC se više ne proizvodi

Volkswagen neće predstaviti novu verziju CC modela do kraja naredne godine, ali su već odlučili da prekinu proizvodnju aktuelnog modela...

 

Razlog je loša prodaja, prema neimenovanom izvoru iz kompanije, koji je govorio za Autocar. Veruje se da je Volkswagen napravio dovoljno zaliha da i dalje može da izađe u susret svojim dilerima. 

Što se tiče same zamene, baziraće se na istoj osnovi kao i poslednji model Passata, MQB, koja se sada koristi za veliki broj modela koji se proizvode u VW grupi. Ovo otvara mogućnost ponude velikog broja benzinskih i dizel motora, ali ostaje da se vidi da li će i električna verzija biti uključena u ponudu. 

Dizajneri navodno inspiraciju traže u modelu Sport Coupe Concept GTE u kreiranju novog CC-a, čime će se zadržati prepoznatljiva linija krova ovog automobila. Unutra se očekuje slična konfiguracija kao kod aktuelnog modela sa 4oro, ili petoro sedišta, kao i poslednji infotainment sistem i nove tehnologije. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group