Mitsubishi najavio tri nova koncepta

Mitsubishi će na svom domaćem, tokijskom auto salonu tokom narednog meseca predstaviti tri nova koncept vozila koja će poslužiti kao najava budućeg stylinga i tehnoloških rešenja ovog proizvođača kao deo tzv. @earth filozofije kreiranja automobila...

 

Prvi je GC-PHEV (Grand Cruiser - slika 2.) koji predstavlja Mitsubishijeve vizije velikog SUV-a koji će pokretati plug-in hibridni pogonski sistem. Takođe, ovaj model će biti opremljen Mitubishijevim Super All Wheel Control (S-AWC) sistemom pogona na sva četiri točka i novim sigurnosno-preventivnim i multimedijalnim sistemom povezanim sa Internetom. 

 



Sledeći je XR-PHEV (Cross Runner) koji je zamišljen kao najava sledeće generacije SUV-a srednje veličine dizajniran sa snažnim uticajem kupe linija, a takođe ga pokreće plug-in hibridni sistem.

AR (Active Runabout) je najava budućeg MPV-a koji bi trebao da predstavi Mitsubishijevu viziju automobila koji će uz mobilnost i praktičnost SUV-a ponuditi i prostranost monovolumenskih vozila. Njega pokreće mali turbo motor sa direktnim ubrizgavanjem. 

Uskoro više o ovim modelima i mogućnosti dolaska na tržište njihovih proizvodnih verzija.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group