Mitsubishi Concept XR-PHEV Evolution Vision

Kada ste poslednji put bili uzbuđeni zbog novog modela koji dolazi iz Mitsubishija?

 

Zahvaljujući Sony-ju i njihovoj novoj verziji igre Gran turismo, sada verzija 6, inicijativa nazvana Vision je naterala proizvođače i druge komapanije da naprave virtuelne modele, ili ako požele, realne koncepte za ovu igru. Mitsubishijevi dizajneri su dobili priliku da budu kreativni bez restrikcija.

Dok se većina kompanija odlučila za dizajn od nule, Mitsubishi je uzeo prošlogodišnji koncept XR-PHEV, sportski kompakt SUV i napravili uzbudljivo vozilo kakvo odavno nije izašlo iz te kompanije. 

U virtuelnom svetu, ovaj crossover-coupe XR-PHEV Evolution je dizajniran da se pokreće Plug-In Hybridnim EV sistemom povezanim na osmostepeni prenos sa duplim kvačilom DCT, sa pogonom na sva četiri točka sa 20oinčnim felnama. 

"Performanse su pod preciznom kontrolom S-AWC dinamičkog kontrolnog sistema koji optimizuje pogon na sva 4 točka i pokreće automobil baš kako vozač to želi", navodi se u saopštenju koje je objavio Mitsubishi. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group