Mercedes-Maybach je iznenadio sve novim modelom

Više slika

Više slika

Samo nedelju dana pre svetske premijere na sajmu automobila 2018 Beijing Auto Show, Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept model pojavio se u javnosti i svojoj punoj slavi...

Kao što možete videti, vozilo zapravo nije Maybach verzija novog GLS modela, kao što se prethodno najavljivalo. Novi koncept izgleda kao veoma visoki luksuzni sedan, odnosno neka vrsta krosovera. Moramo reći da poseduje izuzetno lep izgled, definitivno inspirisan Mercedes-Maybach Vision 6 studijom, pomalo neobičan zadnji deo, uglađen profil, obilje hromiranih aksesoara, visoko vešanje i aluminijumske točkove inspirisane vazdušnim turbinama.

Slike, puštene u javnost lično od strane kompanije Mercedes-Benz, omogućuju nam da uživamo u eksterijeru, ali i putničkoj kabini ovog modela, u kome su kombinovani drveni akcenti sa nešto više hromiranih finiša. Vrh kontrolne table poseduje braon kožu i koristi identičan obrazac na prednjoj masci i vazdušnim otvorima.

Obilje Maybach brendiranih komponenti, kao što su sedišta, upravljač, pedale i centralne konzole, postavljaju Ultimate Luxury Concept daleko od svega do sada viđenog, zajedno sa zadnjim putničkim delom nalik salonu, u kome su postavljena komforna sedišta za dve osobe. U enterijeru putničke kabine definitivno nema šampanjca u ovom slučaju, ali će kineski čaj svakako teći u potocima.

Imajući u vidu da slike objavljene na internetu nisu praćene ekstenzivnim informacijama, namenjenim novinarskom svetu, mi vam ne možemo sa sigurnošću reći šta tačno napaja novi Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept model, ali, možemo nagađati da se radi o elektrifikovanom pogonskom sklopu ili moćnom V8 motoru. Nadamo se da će nemački proizvođač automobila obavestiti javnost o svim bitnim detaljima svog novog automobila pre 25. aprila, kada će biti predstavljen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group