Mercedes-Benz Viano Vision Diamond

Mercedes-Benz je predstavio na sajmu automobila u Pekingu svoju koncept studiju Viano Vision Diamond i samim tim pokazo da čak i kombi može da se pretvori u prefinjenu limuzinu.

Spolja, treperenje zlatnih linija razdvaja dve boje tela, crnu i dijamantsko belu. Specijalni Viano, takođe poseduje crnu rešetku hladnjaka sa hromiranim detaljima, novi prednji branik i nove farove.

Međutim, enterijer specijalne verzije modela Viano ostavlja najveći utisak. Svi prozori u putničkom prostoru, uključujući i zadnji prozor i staklenu pregradu između vozača i putnika su opremljeni Magic Sky Control sistemom, koji omogućava putnicima da promene unutrašnje osvetljenje pritisakom na dugme. 

Dok je vozački deo u potpunosti prekriven crnom kožom, putnički prostor je presvučen u porcelansko belu boju uključujući bele tepihe, sedišta i sigurnosne pojaseve.

Dva putnika koja će se naći na zadnjoj klupi uživaće u sedištima koja su opremljena grejčima, uređajem sa hlađenje istih i masažerima. Tu su frižider, šampanjac i puno gedžeta kao što je iPad, audio sistem Bang & Olufsen i 40-inčni ekran.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group