Mercedes-Benz Concept Style Coupe

Mercedes-Benz će uskoro predstaviti novi kompaktni sportski kupe pod imenom CLC ili CLA u svojoj fabrici putničkih automobila u Mađarskoj.

Sada je došlo vreme da vidimo fotografije dizajn studije Mercedes-Benz Concept Style Coupe (CSC) koja se danas pojavila na internetu. Ovaj koncept će svoju premijeru doživeti sledeće nedelje na sajmu automobila u Pekingu.

CSC izgleda kao  F 800 Style Concept koji je prikazan u Ženevi 2010. godine, sa dosta stilskih elemenata pozajmljenih iz koncepta nove A klase koji je prikazan u Njujorku prošle godine. Mercedes-Benz-ova nova MFA platforma, koja je debitovala sa novom A klasom podupire CSC.

Koncept model pokreće 2.0-litarski turbo četvorocilindrični benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem, koji se koristi na novom modelu A klase, A25 i deklarisan je na 208KS. Proizvodna verzija ovog koncepta će biti ponuđena sa sličnim dizel i benzinskim motorima kao i C klasa, uključujući AMG varijantu koja je opremljena turbo 2.0-litarskim motorom od 320 konja i pogonom na svim točkovima.

Uskoro očekujemo još informacija, a do tada uživajte u fotografijama ovog atraktivnog koncepta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group