Maybach 650S bi trebalo da izgleda ovako

Debitovanje ovog modela je u Los Anđelesu, a poslednji dodatak u Mercedes-Maybach porodicu će se bazirati na kabriolet verziji Mercedesa S klase...


 

Maybach nije ono što je bio, pošto ga je Mercedes transformisao u pod brend, lansiranjem poslednje generacije S klase. Čak i tako, automobili sa ovom oznakom imaju ekskluzivnost, što ih razdvaja od ostalih Mercedesovih modela.

Novi S650 Cabriolet verovatno neće doneti velike dizajnerske promene, već samo neznatno unapređeni prednji branik i nove točkove. S druge strane ponudiće visoku personalizaciju svakog primerka, slično kao što to rade Bentley, ili Rolls Royce. 

Vizualno, ova skica iz X-Tomija verovatno odlično predstavlja dolazeći model. Postoje velike šanse da će doći sa specijalni točkovima, umesto onih koji su prikazani u videu, a koji su pozajmljeni sa W222 Maybacha, kao i drugačija prednja rešetka. 

Prema oznaci S650, verovatno će doći sa S65 AMG 621ks motorom, 6.0 V12. Da, varijanta 6.5 bi bila odlična, pogotovu što je u pitanju Maybach, ali Mercedes trenutno ne nudi takav pogon. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group