Lotus uskoro predstavlja svoj novi električni hiperautomobil

Lotus uskoro predstavlja svoj novi električni hiperautomobil

Lotus kompanija je objavila da će 16. jula predstaviti novi električni automobil koji će se zvati Type 130...

Ovaj automobil će zvanično biti prvi električni hiperauotmobil iz Britanije i iako su za sada detalji vezani za ovo vozilo potpuno nepoznati, Lotus je objavio nekoliko tizer fotografija i kratak video klip koji nam golica maštu i čini da jedva izdržimo do 16. jula kada ćemo napokon videti o kakvom automobilu je reč.

Type 130 auto će biti napravljen u samo 130 primeraka i predstavljaće sportsku viziju budućnosti Lotus kompanije koja namerava da potpuno izbaci upotrebu benzinskih i naftnih agregata.Iz Lotosa poručuju da će ovo biti neverovatan auto koji će sve osvojiti svojim izgledom, ali i svojim performansama, pošto će biti u potpunosti elektro vozilo, Type 130 će biti potpuno bezbedan za okolinu.

Fil Pofman, direktor kompanije Lotus, poručuje da će posebno iznenađenje biti predstavljanje električnog agregata koji će doneti pravu revoluciju u auto industriji.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group