Lexus napada Audi Q2

Još samo nekoliko nedelja je ostalo do sajma automobila u Parizu, a nova vozila se otkrivaju skoro svakodnevno na zvaničnim prezentacijama kompanija, a Lexus UX koncept je jedno od njih....

 

 

Eksterijer sa oštrim ivicama koji ga približava većim modelima poput NX i RX, sa kamerama umesto retrovizora, a tu je i par "suicide" vrata ako može da se sudi prema B stubu. 

Prisutnost dva izduva koji su deo zadnjeg difuzora, nam daje pretpostavku da je u pitanju motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji je zaslužan za pokretanje ovog automobila, ali AutoWeek kaže da je u pitanju kombinacija benzinskog i električnog motora. 

Pošto je Toyota već zaštitila imena UX200, UX250 i UX250h za EU ovog leta, šanse su da će kompanija verovatno izbaciti rivala Audiju Q2. Da li će deliti osnovu sa modelom Toyota C-HR još ostaje da se vidi, a više ćemo znati posle debitovanja ovog modela u Francuskoj. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group