Lamborghini Egoista koncept

Tek smo počeli da se navikavamo na oblik Venena, koji je Lamborghini otkrio u Ženevi ranije ove godine, i sada opet moramo da se spremimo za nove inovacije iz italijanske auto kuće i za još ekstremniji super automobil nazvan - Egoista. Zašto Egoista? Zato što ima jedno sedište...

 

Otkriven je na Lamborghinijevoj privatnoj proslavi 50 godina postojanja, inspirisan je avijacijom, ima srebrno telo i narandžaste detalje. Čak i stakla na automobilu imaju narandžastu nijansu, što izgleda odlično spolja, pitanje kako je iznutra.

Ako pogledate automobil malo detaljnije, primetićete da ne izgleda kao da im je inspiracija bio avion i da oblikom podseća više na Apache helikopter. Navodno kokpit čak može da se odvoji od ostatka automobila. 

Unutra je 5,2 V10 iz Gallardo-a i prema slikama bi se reklo da je i sličnih dimenzija kao Gallardo. Šta vi mislite o ovom konceptu?

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group