Koncept supermotocikla koji menja formu

Nakon njenog predstavljanja konceptualnog projekata mega jahte imena Prodigium u prošlosti, kompanija Lazzarini Design Studio sada svetu donosi nešto potpuno drugačije...

Novi koncept supermotocikla, nazvan Hypercycle, definitivno je nešto što zaslužuje našu pažnju. Prvi koncept kompanije izgrađen je na osnovi rimske arhitekture, sa statuama i dve kolumne koje podržavaju gornju palubu, što mega jahtu čini neverovatnom i potpuno unikatnom. Ista firma, ovoga puta je odlučila da svoje izvanredne dizajnerske veštine uključi u ideju za kreiranje drugog čuda, ali ovoga puta na dva točka.

Novi supermotocikl poseduje mogućnost menjanja oblika i dolazi u crvenoj, sivoj, beloj i zlatnoj kombinaciji boja, koje su jednostavno idealne za transformacije. Dizajn ovog modela donosi proširivi deo zadnjeg točka i horizontalno poravnato ogibljenje koje je ujedno i potpuno nezavisno.

Ovakva postavka može učiniti da se motocikl rastegne kako bi izgledao duži. Za sada još uvek nije poznato koliko se zapravo može produžiti, posebno zbog toga što Lazzarini i dalje ne otkriva pune specifikacije svog novog koncepta, ali je ovaj brend ipak obezbedio brojne grafičke prikaze koji nam otkrivaju formu modela.

Sudeći prema izveštajima iz Interesting Engineering magazina, ovaj motocikl takođe poseduje predivan, aerodinamičan dizajn, sa velikim, debelim gumama koje bez ikakvih problema mogu održati velike kilaže pri visokim brzinama. Dodatno, potpuno je nemoguće reći da li će ovaj motocikl biti namenjen trkama ubrzanja ili običnim super-sportskim takmičenjima koncepata, zbog toga što on sa lakoćom može potpsati pod obe grupe.

Bilo kako bilo, ovaj superautomobil je očigledno dizajniran za velike brzine i predstavljanje na različitim događajima i jednostavno je nemoguće ne primetiti kako se njegovi zlatni aluminijumski točkovi na savršen način slažu sa vešanjem, pružajući motociklu ultra-luksuznu pojavu.

Takođe, ovaj transformer poseduje zloslutne farove koji vrište ’ja sam ovde zbog adrenalina’ i jednostavno je moguće zamisliti koliko se brzo može kretati i glatko seći kroz vazduh kao mač. Hypercycle koncept predstavlja nove načine putem kojih se dizajn vozila može menjati u skorijoj budućnosti tokom procesa u kome dizajneri ciljaju ka ispunjavanju želja vozača inkorporirajući prilagodljive komponente koje se mogu menjati u odnosu na uslove.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group