Koncept Subaru Legacy dolazi u Kaliforniju

Salon automobila u Los Anđelesu doneće nam novi Subaruov koncept. Za proslavu 25 godina modela Legacy, Subaru je za Los Anđeles pripremio studiju nove generacije tog modela, koja će jasno otkrivati u kom smeru se kreće dizajn ovog brenda.

Moderna interpretacija Legacyja samo je jedna od studija koje Subaru planira da predstavi do kraja godine, ako računamo koncepte Cross Sport Design, Levong i Crossover 7 koji stižu u Tokio…

Studija Legacy nove generacije sve je ono što bismo poželeli od Subarua u budućnosti, ali ako se vodimo dosadašnjim stanjem, to nećemo i dočekati. Subaru je poznat po tome što radi vrhunske studije koje se do dolaska u serijsku proizvodnju toliko razvodne da postaju sasvim prosečni automobili. 

Japanci o novoj studiji nisu otkrili ništa, a sve što imamo je ovaj set fotografija. Jedan detalj je ipak poznat, konceptni Legacy imaće pogon na svim točkovima.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group