Kia Imagine koncept stiže 2021. godine

Više slika

Više slika

Kia je zvanično objavila da će njen futuristični koncept uđi u proizvodnju 2021. godine..

Kia je iskoristila ženevski sajam automobila kako bi predstavila moderan koncept Imagine i sada je kompanija potvrdila da je proizvodni model u toku.

U razgovoru sa Auto Nevs Europe, Kia-in evropski direktor je rekao da će koncept „postati masovno proizvedeno vozilo za godinu ili dve“ i da će se voziti na namenskoj platformi za električna vozila. Kasnije je Emilio Herrera pojasnio da će vozilo stići 2021. godine.

Herrera nije mnogo rekao o proizvodnom modelu, ali koncept Imagine je automobil C-segmenta koji je kreiran kao kombinacija „mišićavog sportskog vozila, uglađenog i atletskog porodičnog automobila i svestranog i prostranog krosovera“. Odlikuje ga je upečatljiv dizajn sa osvetljenom 'tigrastom maskom' i prednjim vetrobranom koji se uliva u krov.

Odvažni stil nastavlja se u kabini jer je Imagine ima četiri kožna i svileno prekrivena sedišta, plutajuću središnju konzolu i ekran od 21 inča visoke rezolucije.

Kia je bila vrlo škrta što se tiče infomracija o performansama, jer je samo otkrila da koncept ima „bateriju sa nisko postavljenom indukcionom baterijom koja indukuje kompaktni pogonski sklop“.

Ono što sve interesuje jeste cena ovog futurističkog auotombila, ali iuzgelda da ćemo morati još da ćečkamo kako bismo saznali tu infomraciju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group