Kia će kreirati verovatno jedan od najlepših modela ikada

Više slika

Više slika

Kompanija Kia potvrdila je da radi na novoj trećoj vrsti karoserije svoje poslednje generacije Ceed modela, a ona će biti „shooting brake“...

Na prošlogodišnjem sajmu automboila Frankfurt Motor Show, južnokorejski proizvođač automobila predstavio je Proceed Shooting Brake Concept model. Inicijalno, za sada nije potpuno jasno da li je ovaj proizvođač dizajnirao proizvodnu verziju, ali tokom nekoliko intervjua datim medijima, direktor proizvodnog planiranja potvrdio je da će ovaj model uskoro ugledati pokretnu traku.

Sudeći prema Dejvidu Labrosu, brend Kia predstaviće svoju treću vrstu karoserije za model Ceed na predstojećem sajmu automobila Paris Motor Show, a nova linija će popuniti mesto između kompakta i karavana.

Nakon daljeg kviza i nekoliko pitanja vezanih za model, bivši direktor operacija Kia Motors Europe, Michael Cole, zapitan je za varijantu koja je slična modelu Hyundai i30 Fastback. U odgovoru, Kol je rekao da će novi Ceed umesto takvog ili njemu sličnog pristupa dobiti nešto praktičniju i više sportsku varijantu.

Veoma je teško poreći činjenicu da Proceed Shooting Brake Concept model zaista izgleda potpuno neverovatno. Sa ovim na umu, možemo slobodno pretpostaviti da će automatski postati najsavršeniji model Ceed opsega, ukoliko ugleda proizvodnju, naravno.

Kompanija Kia je predstavila potpuno nove Ceed modele u kompakt i karavan varijanti na prošlogodišnjem sajmu automobila Geneva Motor Show. Oba automobila označilo je veliko vizuelno razdvajanje od prethodnih generacija, što će svakako, novim modelima pružiti veću prednost u borbi sa istim linijama koje stižu iz VW Golf opsega.

U galeriji možete videti kako izgleda neverovatni koncept Proceed Shooting Brake automobila, a moramo priznati da jedva čekamo da vidimo ovako nešto na ulici i drago nam je da kompanija Kia još jednom dokazuje da predstavlja neke od najlepših automobila u industriji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group