Karbonski Wraith

Karbonska verzija Wraith modela predstavlja mračnu verziju legendarnog automobila koji je sinonim za luksuz...


Navikli smo se da Rolls Royce s vremena na vreme osvežava svoje modele, ali ovaj crni Wrath nas je potpuno iznenadio. Pun naziv ovog automobila je Rolls Royce Wraith Carbon Fiber, ali to ne znači da je automobil napravljen od karbonskih vlakana. Stvar je u boji.

Novi model prekriven je fenomenalnom crnom bojom koja po sebi ima karbonske detalje. Moramo priznati da nam se mračna verzija Rolls Royce-a jako sviđa i drago nam je što je ovaj automobilski gigant odlučio da sjajni i luksuzni automobil uvije u tamne boje.

Unutrašnjojst je takođe prilagođena kako bi se slagala sa eksterijerom. Drvenarija je potpuno zamenjena sa karobnskim vlaknima, a čak i sedišta imaju karbonske šare. Crveni akcenti daju posebnu notu i naglašavaju jačinu koju ovaj model krije ispod svoje haube.

Sada dolazimo do najzanimljivijeg dela, a to su performanse i specifikacije. Ispod haube se nalazi masivni V12 6.6 litarski motor koji razvija 624 konjske snage, odnosno 465 kilovata. Ova „zver“ mu omogućuje da brzinu od 0 do 100km/h postigne za 4.4 sekunde, što je neverovatno brzo ako uzmemo u obzir da je upitanju teška limuzina.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group