Još dosta do nove Opel Insignia-e

Više slika

Više slika

Aktuelni model Insignia je "pri kraju"...

 

Verovali, ili ne, Opelov model je u prodaji još od 2008. godine. To je već 7 godina da je u prodaji, a prema CAR magazinu, još nekoliko godina je pred njim, najmanje. Sledeća generacija modela Insignia bi trebala da ima premijeru na sajmu u Frankfurtu, ali tek 2017. godine, što nije tako blizu kao što se očekivalo. 

Budući automobil bi trebao da dođe sa sportskim detaljima i dizajnerskim detaljima sa odličnog Monza koncepta koji možete da vidite u galeriji. Iako će automobil porasti u dimenzijama, pogotovu u dužini i osnovi, očekuje se da novi model izgubi dosta na kilaži u odnosu na aktuelni model, ili barem tako navode u magazinu. Setite se da nova Astra dolazi sa skoro 200 kilograma manje i zamslite koliko bi Insignia mogla da izgubi ovakvim pristupom. 

Sve u svemu, očekuje se interesantan automobil, ali tu je i problem: neće se pojaviti kao sedan sa četvoro vrata, već samo kao hatchback sa petoro vrata, ili kao Sport Tourer verzija. 

Sa svim ovim informacijama, rekli bismo da je druga generacija Insignie spremna da se suprotstavi Škodi Superb. Veće dimenzije će doneti mnogo više prostora, kao i daleko luksuzniji osećaj u vožnji. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group