I Renault je spremio koncept

Biće otkriven 29. septembra, tokom dana za novinare na sajmu u Parizu, a nova studija iz Renaulta nudi pregled kako će izgledati budućnost ovog brenda...

 

Za sada nema fotografija, niti imena novog koncept automobila, ali proizvođač kaže da "obeležava početak novog pravca u dizajnu automobila u Renaultu i ispituje esenciju i tehnologije, inspirišući modele koji dolaze". 

Zajedno sa ovom studijom, na štandu od čak 4000 kvadratnih metara, biće i Koleo Initiale Paris, luksuzna verzija modela koji će krenuti u prodaju širom Evrope naredno proleće. SUV iz D segmenta koji je otkriven u Pekingu ranije ove godine i koji nosi poznati dizajn će takođe biti tu. Kreće se na istoj platformi kao Nissan X-Trail, a u ponudi će biti iznad modela Kadjar. 

Alsakan, pikap, kao i Grand Senice, Megane Sedan i novi Clio će takođe biti prikazani na štandu ovog brenda, dok će Dacia biti prisutna sa Sanderom, Stepway, Loganom i Loganom MCV.

Konferencija za novinare koju će voditi Carlos Ghosn, direktor, kao i Laurens van den Acker, direktor dizajna, počinje u 9:15 po centralnom evropskom vremenu. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group