Hyundai Elantra 2017 prve skice

Hyundai nastavlja da raspaljuje maštu sa svojim modelom Elantra za 2017. godinu, ovaj put sa serijom fotografija koje prikazuju Avante - automobil koji je u suštini isto što i Elantra...

 

Prema Hyundai Korea Facebook stranici, fotografije nam daju bolju ideju kako bi nova Elantra/Avante mogla da izgleda u stvarnosti. 

Skice verovatno previše ističu dinamički izgled ovog sedana, ali vam prikazuju dosta precizno koje linije će pratiti ovaj automobil, a posebno je vidljivo na prvoj fotografiji. 

Naravno, proizvodni model će imati ručice na vratima, ali će ostatak profila izgeldati skoro identično. Iz ovih uglova, obećava da će izgledati bolje od aktuelnog modela. Za sada nema zvaničnih informacija o automobila, ali će se navodno ponuditi sa 175ks 1.6 T-GDi motorom povezanim na novi sedmostepeni prenos sa duplim kvačilom. 

Hyundai kaže da lansiranje ovog modela treba da bude svakog trenutka, što znači da možemo da ga očekujemo na sajmu u Frankfurtu.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group