Hyundai će unikatnim dizajnom izdvojiti svoje modele

Više slika

Više slika

Hyundai više ne želi da njegovi modeli izgledaju slično jedni drugima i zbog toga će nastaviti da razvija svoje dizajnerske puteve kako bi svakom ponaosob pružili unikatan izgled...

Razgovarajući sa medijima, direktori dizajna južnokorejske kompanije, Luk Donkervolke i Sang-Jup Li, izjavili su da će njihov brend zadržati inicijalni izgled kako bi ostao prepoznatljiv na tržištu. Sa svim tim u planu, inžinjeri će moći da unesu dodatni seksipil i emociju u svoje modele, što ujedno dovodi do lakšeg i boljeg traganja za ciljnim grupama na tržištu.

Južnokorejski proizvođač automobila, nedavno je predstavio dva krajnje interesantna koncepta, koji će služiti kao uvid u sve dizajnerske različitosti budućih modela. Prvi od njih je HDC-1 Le-Fil Rouge sedan koncept, koji je sa debijem marta meseca na sajmu automobila, Geneva Motor Show, doneo evokativan i sportski oblik. Samo nekoliko meseci kasnije, Hyundai je predstavio HDC-2 Grandmaster SUV koncept, sa vizuelno sličnim dizajnerskim elementima modela Le-Fil.

Nazvana „Sensual Sportiness“, nova dizajnerska filozofija kompanije nastojaće da svi njeni budući modeli dobiju atletski oblik, istovremeno postajući različiti. Sudeći prema direktorima, svako vozilo bi trebalo da poseduje stil primamljiv svojim kupcima. Na primer, Sonata i Elanta će izgledati slično, ali će kupci prvopomenutog modela biti uglavnom stariji od onih kojima je drugi primarna meta, kao i do sada.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group