Hibridni VW SUV

Od ovog nemačkog proizvođača smo navikli da uvek dobijamo prvoklasna vozila...


U ponedeljak, na sajmu automobila u Pekingu, Volkswagen je predstavio dugoočekivanog hibrida koji nosi naziv T-Prime GTE. Ovaj automobil je za sada samo koncept verzija, ali je dizajniran tako da bude pravi automobil budućnosti.

Ovaj SUV automobil će biti u poptunosti hibridni model, što znači da neće biti štetan za okolinu. Sa jednim punjenjem, možete preći 50 kilometara, a brzinu od 0 do 100 km/h možete dostići za 6 sekundi. Ovaj automobil nije dizajniran da bude brza munja, već da bude udobno i luksuzno prevozno sredstvo koje  neće zagađivati okolinu.

Dizajn automobila je zaista impresivan i potpuno drugačiji, ali to smo donekle i očekivali od automobilskog giganta kakv je Volkswagen. Izgled vozila je vrlo agresivan, a LED tehnologija je vidiljiva na svakom delu automobila. Unutrašnjost je možda još impresivnija, jer sadrži najmoderniju „touch screen“ tehnologiju i kontorlnu tablu kakva se ne viđa ni na svemirskom brodu.

Ostaje nam da vidimo da li će T-Prime GTE ući u masovnu proizvodnju, ali pretpostavljamo da  će se to sigurno desiti, jer je ovaj automobil pokupio odlične kritike.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group